How To Trade Penny Stocks Tutorial ($100 PROFIT/DAY) W/Proof

For questions dm on Instagram video explains how to buy/sell penny stocks with profit at minimum risk. Normally I make $70-110 per day and this tutorial will show an in depth process how you can make money yourself while doing swing trading/penny stock trading. Some good advice is do market research and invest into companies that are fairly reputable. Check the history, charts, trends, news and balance sheets! For more videos make sure to subscribe to my channel!

instagram: sure to comment in the description of a video you want to see in the future!

~~25 MOST COMMONLY ASKED QUESTIONS ABOUT STOCKS ~~

1) Question: I really still don't understand what

you mean by "selling stocks"?

Answer: Selling a stock is when you

sell a share that you personally own, of a company

to another person. In other words, transfer

ownership to another individual.

2) Question: What are you investing

your money into?

Answer: Energy stocks & Banks

3) Question: Who buys stocks?

Answer: Anyone who has access to the market

can buy stocks, probably hard to believe but

there are a lot of people that trade daily.

4) Question: Where do you buy stocks?

Answer: Either broker or bank..

5) Question: How do I sell stocks?

Answer: Same broker as you

purchase stocks with.

6) Question: Why do people buy stocks?

Answer: Return investments & profits

or hold ownership in a company

7) Question: How many stocks are

there per company?

Answer: Volume of stocks depends on

the company. More info on yahoo finance

8) Question: Investing in Marijuana companies

is a good idea?

Answer: Depends on the country and

its law/regulations. May be too late.

9) Question: What happens if a

company goes bankrupt?

Answer: Public companies sometimes go

bankrupt, sometimes shareholders can get

some money from liquid assets. But the

stock ends up being 0 or 1 cent.

10) Question: How fast can you sell a stock?

Answer: Pretty much right away, depends

on what people are asking for it.

11) Question: How much money do you think

one should have before you start

investing in the stock market?

Answer: Start with $1,000

12) Question: Lets say I buy a stock through

Coca Cola and its value increases, and I choose sell.

Why would anyone buy my stock ?

Answer: People share same interests,

if company is doing good, people invest.

13) Question: Where would i find the charts for

the stocks i would want to invest in?

Answer: Yahoo finance, Google finance or more..

14) Question: What if you don't have a lot

of money to invest with?

Answer: Don't take loans, save up.

15) Question: Can you recommend me a brokerage

firm, what should i use?

Answer: I use a bank to trade stocks

16) Question: Can you get all international stocks...

my bank, can't get some stocks.....?

Answer: Many cases, there are a lot

of restrictions. Ask your broker.

17) Question: Is amazon a good stock?

Answer: Stable but may not be worth

of investing in future.

18) Question: Annual investing vs Monthly investing?

Answer: I prefer monthly investing.

19) Question: What is a stock market

and what is the forex market?

Answer: Stock market: trading shares,

Forex is trading currency.

20) Question: Good idea to invest in

apple right now?

Answer: It's a safe company,

but there are other companies

to consider.

21) Question: I live in Russia, can i buy

stock from America like you guys?

Answer: If your broker allows you,

check your government regulations.

22) Question: Can a stock divide?

Answer: Stocks can divide, if

price is too high, companies may

consider it.

23) Question: Does it matter what

trading platform you use?

Answer: Ref to my previous vid

for details

24) Question: Do you get charged an amount

every time you trade?

Answer: Most likely you will

be charged. Different ways they

can take money out of your

pockets.

25) Question: Can you recommend a good

trading simulator to learn on before

doing actual trading?

Answer: Link in the description

Subscribe for more finance videos.

♫Music By♫

●Ukiyo - Home - - - - that pay dividends

Best stocks to buy

Best stocks for dividends

Most paid dividend stocks

What is a dividend in stock market?

marijuana stocks

penny stocks for beginners